Spel

Pokémon Company firar 20 år av pokémon

2016-01-13 12:52 #0 av: AnnaMoonshadow

Lägligt till pokémons 20-års jubileum har hashtagen #Pokemon20 börjat användas ordentligt på internet och mycket beror på den hype som The Pokémon Company och Nintendo skapat för i år.

Vad är det då de har gjort? De har bland annat postat videon här ovan, där de presenterar flera stora saker som kommer i år. 

Monthly Mystical Pokémon 

Från februari och framåt ska mytologiska pokémon finnas att få tag på till Pokemon X & Y och ORAS. Förhoppningsvis även här i Europa. 

Nintendo 3DS bundle 

Specialbundles för New Nintendo 3DS är även bekräftat, där pokemon Blue och Red kommer som förinstalderade spel. Paketet innehåller även speciella cover plates med pokémontema.   Dessa är dock bara bekräftade för Nordamerika. Här i Europa får vi tre varianter av Nintendo 2DS som passar in på Pokémon Red, Pokemon Blue och Pokémon Yellow. 

Pokémon TCG (The Card Game)

Ny expansion till Pokémon TCG: Generation kommer dyka upp, liksom Mythical Pokémon Collections där ett nytt premiumkort kommer finnas varje månad. 

Pokémonfilmer

De tre första pokémonfilmerna kommer att digitalt snyggas till och finnas att köpa nerladdningsbart via iTunes, Google Play och Amazon.

Samlarprylar

En ny nendroid av Red  kommer finnas att köpa online på Pokemoncenter.com tillsammans med andra pokémonprylar med den speciella logon för 20-års jubileet. Tyvärr kan vi i Europa inte beställa från sidan...  

Nya spel

Förutom de nya versionerna av Pokémon Red, Blue och Yellow så kommer under året även Pokkén Tournament och troligtvis Pokémon Go. Nu väntar vi bara på ett nytt riktigt pokémonspel också!   

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2016-01-13 16:00 #1 av: Icewolf88

Åååh! Kär

Anmäl
2016-01-13 17:48 #2 av: Icewolf88

Ahh... såklart kan man bara få Mew och de andra Pokémon via Gamestop... Storgråter

Anmäl
2016-01-14 08:17 #3 av: AnnaMoonshadow

Det brukar alltid krångla med gamestop :( de får aldrig koderna i tid eller sådär... 

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2016-01-17 12:23 #4 av: Cakeface

jag är så hypad! ; v ;

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.