Annons:

Välkommen till Nintendo iFokus!

Är du intresserad av Nintendo som företag? Nintendos spel? Eller är du kanske bara ute efter någon att snacka med om remaken till det där fantastiska spelet som precis släppts?
Då har du kommit helt rätt! Här samlas unga som gamla och intresserade som ointresserade för att diskutera ett av världens mest kända spelföretag; Nintendo. Alla är välkomna!
 Företaget har många kända titlar som blivit älskade av alla sorters människor världen över. De allra mest kända är titlar som The Legend of Zelda, Super Mario, och Pokémon, men har också många andra bra spel som till exempel Monster Hunter, Super Smash Bros, eller om man gillar sådant; Duck Hunt!

Tanken med sidan är att alla som vill ska kunna hålla sig uppdaterade med olika releases av spel och konsoler och att även diskutera äldre, lite mer retro, spel och konsoler. Vi vill helt enkelt ha en sajt med härlig gemenskap där alla är fria att fråga, diskutera, informera och kanske till och med köpa och sälja spel medlemmar emellan. Kom ihåg: Inga frågor är för dumma!

Som tidigare nämnt; Alla är välkomna. Oavsett spelintresse och erfarenhet.
Hoppas du trivs hos oss!